Пожар избухна в жилище в Пловдив тази сутрин. Инцидентът е

...
Пожар избухна в жилище в Пловдив тази сутрин. Инцидентът е
Коментари Харесай

Пожар избухна в апартамент в Кючука! Огънят лумнал от оставен включен котлон

Пожар избухна в жилище в Пловдив тази заран. Инцидентът е станал в апартамен на шестия етаж на жилищна постройка в квартал Кючук Париж.

Жена, оставила включен електрически котлон през днешния ден преди обед в дома си на улица " Даме Груев " и излязла до магазина. По изплашените крясъци на съседи и гъстия пушек, излизащ от прозорците на жилището и на 6- ти етаж, схванала, че жилището и гори. Съседите незабавно подали сигнал на тел 112. Черният пушек не съумял да уплаши собственичката на парцела, която незабавно се прибрала в дома си и изключила предпазителите на електрическото табло, с цел да предотврати по- огромни вреди.

Пристигналият екип на Втора работа овладял огъня извънредно бързо. Унищожени са единствено част от домакинските електроуреди и дограмата на терасата, където е бил ситуиран кухненски ъгъл.

Бързата реакция на огнеборците е избавила парцела, само че пожарникарите са безапелационни, че с съответната си реакция дамата им е помогнала доста, изключвайки предпазителя на жилището. От РДПБЗН Пловдив припомнят да не оставате без наблюдаване включени, работещи електроуреди в домовете си, защото бедата се случва за секунди.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР