Пожар избухна рано тази сутрин в 04:30 в МБАЛ-Благоевград.Пожарът е

...
Пожар избухна рано тази сутрин в 04:30 в МБАЛ-Благоевград.Пожарът е
Коментари Харесай

Пожарът в МБАЛ-Благоевград: Болницата с подробности за огнения ад

Пожар избухна рано тази заран в 04:30 в МБАЛ-Благоевград.

Пожарът е избухнал в една от стаите на последния етаж. По първична информация пациент в отделението по ортопедия е задремал с цигара в уста, само че дали е по този начин следва да се посочи в хода на следствието.

" Знаете, че когато пораждат такива обстановки се появяват доста клюки, само че към този момент нямаме публично удостоверение ", съобщи пред Българска национална телевизия шефът на болничното заведение.

Стаята е изцяло изгоряла. Все още се откриват какви са вредите. Няколко от пациентите са евакуирани в друга стая, в отделението по хирургия. Няма смъртни случаи.

Въпросният пациент, който се допуска, че е причина за експлоадирането на огъня, е в тежко положение, само че без заплаха за живота.

" Причините са към момента в развой на определяне. Както виждате проверяващите служители на реда и пожарникари са към момента тук. Така, че ясна причина за случилото се към момента нямаме. Това, което се знае досега е, че в една от болничните стаи, в която се е намирал един единствен пациент, е почнал пожарът. За благополучие умряли и тежко потърпевши няма. 9 пациенти са приведени в отделението по хирургия ", сподели доктор Димитър Димитров - шеф на МБАЛ-Благоевград.

Пожарът е сподавен. На място има екипи на пожарната работа. Директорът на болничното заведение посочи, че пациентът, от който е тръгнал пожарът е в положително положение, с изключение на, че е обгазен.

" Стаята, от която е тръгнал пожарът е изгоряла изцяло. Коридорът е обгазен със задимявания ", посочи шефът на МБАЛ-Благоевград.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР