Пожар избухна днес сутринта в метрото на Букурещ. Ръководителят на

...
Пожар избухна днес сутринта в метрото на Букурещ. Ръководителят на
Коментари Харесай

Пожар в метрото на Букурещ, евакуираха над 170 пътници СНИМКИ

Пожар избухна през днешния ден сутринта в метрото на Букурещ. Ръководителят на Департамента за изключителни обстановки Раед Арафат заяви, че са евакуирани 172 души. Няма потърпевши хора.

Движението на метрото по линия М2 бе спряно през днешния ден, откакто в региона на подземна станция " Пиаца Ромъна " бе регистриран пушек. Според информация, предоставена от диспечерската работа на компанията " Метрорекс " /Metrorex/, във трен на метрото е зародил пожар вследствие на техническа щета. По това време влакът се е намирал в тунела на към 20-30 метра от перона.

Електрозахранването бе прекратено и незабавно стартира евакуация на пасажерите, измежду които няма потърпевши, оповестиха от Инспектората за изключителни обстановки на Букурещ-Илфов.

На мястото са пристигнали осем пожарни коли, екипи на Мобилната работа за незабавна помощ, реанимация и избавяне /SMURD/ и Специалният избавителен отряд. Пожарът към този момент е сподавен, осведоми 24 часа.

Миналия месец метровлак на букурещката подземна железница аварира сред две станции. Наложи се пасажерите да вървят 200 метра в тунела, с цел да излязат на повърхността. Екипите за интервенция изтеглиха тогава 276 души.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР