Пожар е избухнал в петролна база в град Клинци в

...
Пожар е избухнал в петролна база в град Клинци в
Коментари Харесай

Украински дрон подпали петролна база в руската Брянска област

Пожар е избухнал в петролна база в град Клинци в Брянска област на Русия , откакто военните смъкнаха украински дрон, заяви в петък губернаторът Александър Богомаз, представен от Ройтерс.

По предварителна информация при случая няма потърпевши, сподели Богомаз и добави, че пожарът се гаси от екипи на пожарната.

" Безпилотен аероплан беше свален от Министерството на защитата с радиоелектронни средства. Когато въздушната цел беше унищожена, боеприпасите му бяха хвърлени на територията на нефтеното хранилище в Клинци ", написа Богомаз в приложението за известия Telegram.

Богомаз сподели, че още два украински дрона са били свалени над други елементи на Брянска област от елементи за противовъздушна защита.

Държавната осведомителна организация ТАСС заяви, че пожарът е обхванал повърхност от към 1000 квадратни метра. На място е дошъл профилиран противопожарен трен, заяви организация РИА Новости, базирайки се на информация от службите за незабавна помощ.

По-рано в петък съветското министерство на защитата заяви, че е унищожило украински дрон в небето над Брянска облаат, която граничи с Украйна.

Властите в района постоянно оповестяват за офанзиви с дронове от Украйна.

, че Украйна се е пробвала и не е съумяла да нападна съветски петролен терминал в Балтийско море с дрон , което наподобява е необичаен опит да се удари оборудване в Санкт Петербург.

Министър от украинското държавно управление беше представен от осведомителната организация Интерфакс-Украйна в четвъртък, като сподели, че Украйна е блъснала цели в Санкт Петербург, употребявайки създаден в страната дрон, който е прелетял 1250 км.

Ройтерс не може без значение да ревизира изказванията.
 ISW: Руски учения за отбрана на Калининград смущават GPS сигнала в Северна Европа
ISW: Руски учения за отбрана на Калининград смущават GPS сигнала в Северна Европа

За Русия договарянията с Украйна са все по този начин невъзможни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР