Пожар е избухнал тази сутрин около 10 часа в 10-етажния

...
Пожар е избухнал тази сутрин около 10 часа в 10-етажния
Коментари Харесай

Мъж спаси млада жена инвалид от пожар в дома й

Пожар е избухнал тази заран към 10 часа в 10-етажния блок " Олимп " в Русе. Огънят е зародил на деветия етаж, където живее сама 30-годишна млада жена в инвалидна количка. По информация от съседи вечер идвала жена, която да поставя грижи за нея, съобщи.

Семейство от прилежащия блок инцидентно са видели пламъците, които са излизали през терасата. Жената незабавно е подала сигнал на тел. 112, а мъжът ѝ - Иван Костадинов, се е втурнал да оказва помощ. Стигнал е до жилището и е влезнал вътре. С подръчни средства - вода и леген от кухнята, е съумял да изгаси пламъците. Открил е младата жена в прилежащата стая, където е съумяла да се скрие от пожара. Тя не е потърпевша, а дружно с Костадинов са били прегледани от екип на Спешна помощ.

На място са били изпратени три пожарни и вишка, а регионът бе отцепен от полицията. Пожарникарите са овладели дефинитивно огнището, загасено към този момент от съседа.

Най-вероятно пожарът е тръгнал от незагасена цигара, която собственичката е пушила на балкона. Причините са в развой на изясняване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР