Поисканото от Бойко Борисов коалиционно споразумение с ПП-ДБ няма да

...
Поисканото от Бойко Борисов коалиционно споразумение с ПП-ДБ няма да
Коментари Харесай

Чорбанов: В парламента трябва да избираме между пороци

Поисканото от Бойко Борисов съдружно съглашение с ПП-ДБ няма да е безоблачно решение на напрежението. Това съобщи зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от Има Такъв Народ Андрей Чорбанов.   

„ Такива съглашения има в целия свят. Често се случва гневни съперници по време на изборите след това вършат държавно управление. Хората остават с усещането, че това е сапунен сериал. В Народното събрание сме подложени на тежък избор – кое от двете събития е по-порочно. Едното да изберем на тичешком новите органи, тъй като старите са изтекли. Другият избор е да си затворим очите за грешките на предходните ”, разясни Чорбанов. Според него скоро ще бъде определен нов началник на Българска народна банка.

„ Имаме горчив опит от споразуменията с „ Продължаваме Промяната ”. Имаше неща, които бяха прелестно контрактувани предкоалиционно, само че след това не се случиха. Като че ли в този миг е доста комфортно човек да бъде съпротива. Не се постанова съвсем никакви старания в зала, с цел да намираме цели ”, сподели още депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР