Поисканата смяна на министъра на външните работи е проява на

...
Поисканата смяна на министъра на външните работи е проява на
Коментари Харесай

Румен Христов: Поисканата смяна на външния министър е проява на недоверие към член на кабинета

Поисканата промяна на министъра на външните работи е демонстрация на съмнение към един член на кабинета. Това разяснява в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили и народен представител от ГЕРБ-СДС.

„ Не виждам скандал, а съмнение ”, посочи той.

По думите му по време на предизборна акция другите обвинявания са предстоящи.

Христов разяснява и поисканата промяна на министъра на земеделието Кирил Вътев.

„ Като член на Комисията по земеделие аз работих нелошо с него. Пред него имаше три значими задания. Първата беше да реализира някакъв консенсус с браншовите организации от бранша. Втората – да заложи в бюджета по този начин наречената украинска помощ, както и да завърши по-скоро нещата, свързани с раздаването на помощ за единица повърхност. И трите неща не се случиха.

Голяма част от синдикатите показаха доста остра позиция срещу неговото оставане в кабинета. След като остана обаче, още веднъж е имало сериозен напън от страна на браншовите организации и Главчев е имал опасения да не се стигне до митинги по време на избори. Може би поради това е подхванал тази стъпка. Човекът, който оферират, е в системата и се надявам, че ще се оправи ”, сподели Христов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР