Поискаха от директора на Народен театър Иван Вазов“ да се

...
Поискаха от директора на Народен театър Иван Вазов“ да се
Коментари Харесай

Пращат подписка на директора на Народния театър да се разпише за оставката си

Поискаха от шефа на Народен спектакъл " Иван Вазов “ да се подпише на оставката си. Безумната обстановка се разигра в обществената мрежа Facebook, където на персонално известие Васил Василев получи апела.

Дамата, която разпраща известията, очевидно не е съобразила на кого написа, или машинно се праща еднакъв текст на мнозина, само че до самия Василев стига следният текст:

" Здравейте, не се познаваме персонално, само че ще си разреша да ви помоля, в случай че сте съгласни да подпишете подписката за оставка на шефа на Народния спектакъл. Изпращам ви линк. Благодаря за времето и усилието! Каквото и да стане, не сме били безучастни, нали? “. Получените слова подразниха другояче спокойния Васил Василев и той разгласява скрийншот от известието, а от горната страна написа: " Събирам подписи за прекъсване на издевателството по отношение на Народния спектакъл. Всеки лайк е автограф “.

Актрисата Анна Пападопулу също не се сдържа и разяснява: " Всички граници се минаха. Вече оттатък положително и зло. Само мизерия. Имат очевидно доста свободно време “.

В изявление за “Телеграф “ той заяви, че няма проблем да си подаде оставката, само че има срещу несправедливостта.

" Нямам проблем да си подам оставката, имам проблем с несправедливостта, с издевателството върху българския спектакъл, с несправедливите хонорари на актьорите. Не съм със самочувствието на доживотен шеф. Пожизнено съм режисьор и татко. Надявам се, че ви отговорих “, съобщи Васил Василев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР