похвали традиционните медии в послание към журналистите. Тя заяви, че

...
похвали традиционните медии в послание към журналистите. Тя заяви, че
Коментари Харесай

Елизабет II: Пандемията показва колко важна работа вършат медиите

похвали обичайните медии в обръщение към публицистите. Тя съобщи, че те правят жизненоважна социална услуга по време на пандемията от КОВИД-19, съобщи Ройтерс, представена от БГНЕС.
В миг, когато известните вестници и малките екрани са подложени на критика и упреквани, че оферират подправени вести от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и други международни водачи, посланието на 94-годишната кралица е рядко самопризнание, отбелязва Ройтерс.
 Елизабет II анулира всички събития в двора до края на 2020 година Елизабет II анулира всички събития в двора до края на 2020 година
Британската кралица Елизабет II анулира всички огромни събития в Бъкингамския замък, както и в замъка Уиндзор до края на годината поради...
" още веднъж демонстрира какъв брой значима социална услуга обезпечават обичайните медии, както национално, по този начин и районно ", се споделя в обръщение на кралицата до Асоциацията на английските новинарски медии.
" С трагичните промени, които претърпява светът ни, разполагането със заслужаващи доверие надеждни източници на информация е жизненоважно, изключително при съществуването на толкоз доста източници, които се надпреварват за вниманието ни ", написа в посланието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР