Похотливи дами и отявлени женкари скандализираха обществото след като захвърлиха

...
Похотливи дами и отявлени женкари скандализираха обществото след като захвърлиха
Коментари Харесай

Над 10 двойки захвърлиха задръжките в Биг Брадър, а след горещите ласки последваха бой и раздели!

Похотливи дами и отявлени женкари скандализираха обществото откакто захвърлиха задръжките и се отдадоха на интимни милувки е националния ефир. В същински феномен в това  отношение се трансформира звездната къща на Биг Брадър, под чийто покрив най-малко 10 двойки се престрашиха да вършат секс.

Сред най-коментираните са певицата Дебора и рапърът Дий. Горещата нощ сред двамата беше видна за всички пред екрана. Луди стенания и възгласи „ желая още ”, демонстрираха какво тъкмо се случва в палатката.

Спряганата за Хубавата Елена участничка във втория сезон на шоуто изневери на половинката си Мирослав с фризьорът Мъро. Дамата прочула се със скандалното си държание през днешния ден не желае да чуе за някогашния си, който сграбчи огромната премия. Същото се случи с певицата Соня Немска, която даде зелена светлина на дългогодишния си другар Денислав за присъединяване в шоуто, а той я унижи обществено оказвайки се неведнъж под една покривка с русата хубавица Иванина.

Емблематични играчи ще останат Нед и Зара. Двойката, която откри любовта в шоуто през днешния ден не желае да чуе един за различен. Малко след финала на Биг Брадър 1 двамата започнаха да сипят обиди и клюки, което ги отдалечи и стопираха да поддържат връзки.

Загадка остава дали Ричард Величков и моделката Розмари са правили секс. Фитнесинструкторът се похвали пред останалите, че е съумял да прелъсти почтената моделка. След като тя напусна Къщата Ричи продължаваше да твърди, че секс е имало, а манекенката отхвърли, обяснявайки, че всичко е било единствено в главата на мачото, жаден за пари и популярност.

Още се помни с кандала межди Жени Калканджиева, половинката й Тачо и неговата държанка Зорница Линдарева. Тримата деляха общ покрив в шестия сезон на Брадъра. Калканджиева не устоя и подвигна всеизвестен скандал и драма, определяйки държанието на Линдарева като просташко, а дейностите й лекомислени.

Не всички любовни афери в Биг Брадър са приключвали с неприятно.

Даниел Петканов и моделката Александра съумяха да намерят още веднъж път към себе си в предаването и си простиха изневерите и лъжите. Днес към този момент се радват и на първия си наследник, написа „ Телеграф ”.   Златка Райкова и Благой Георгиев също се впуснаха в приключението наречено Големият брат. Днес двамата се радват на дъщеричка. Любовната история за която се приказва и до през днешния ден е на първия победител – Здравко Василев и жена му Христина . И тяхната фамилиарност не остана непозната на феновете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР