Похитител на кучетата на Лейди Гага, стрелял по неин служител,

...
Похитител на кучетата на Лейди Гага, стрелял по неин служител,
Коментари Харесай

21 години затвор за похититител на кучетата на Лейди Гага /видео/

Похитител на кучетата на Лейди Гага, стрелял по неин чиновник, беше наказан на 21 години затвор.
През февруари предходната година той рани Райън Фишър, който разхождал домашните любимци на певицата.
Разследващите са на мнение, че похитителите не са знаели, че животните са благосъстоятелност на Лейди Гага. Мотивът за закононарушението е цената на тази порода кучета, която може да стигне хиляди щатски долари.
Джеймс Хауърд Джаксън, един от тримата мъже, взели участие в грабежа и следствията от него, не оспорва нито едно от обвиняванията. 
Той и съучастниците му обикаляли региона на Холивуд на 24 февруари 2021 година " в търсене на френски булдог “, споделиха прокурорите по-рано. Тогава забелязали служителя на певицата с трите питомци на звездата. Джаксън стрелял по Фишър по време на нападението, осъществено покрай бул. “Сънсет ”, и съумял да открадне две от трите кучета.
По-късно в изявления в обществените мрежи потърпевшият дефинира насилието като " доста непосредствен диалог със гибелта “.
Кучетата, наречени Коджи и Густав, бяха върнати няколко дни по-късно от Дженифър Макбрайд, която също е упрекната за съучастничество в закононарушението.
Лейди Гага разгласи премия от 500 000 щатски $, " без задаване на въпроси “, с цел да си върне домашните любимци.
„ Споразумението за признание на виновност значи, че Джаксън е виновен за осъществяването на невъзмутим акт на принуждение и обезпечава правдивост за нашата жертва “, се споделя в изказване на прокуратура. Мъжът беше упрекнат в опит за ликвидиране, скрит план за осъществяване на обир и нахлуване с полуавтоматично огнестрелно оръжие.
Друг негов съизвършител ще бъде съден идната година./ Българска телеграфна агенция

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР