Мароканец уби френска туристка с брадва

...
Похищението в Тексас завърши благополучно за заложниците, които бяха освободени,
Коментари Харесай

Похищението в Тексас завърши благополучно за заложниците, които бяха освободени, а похитителят, британският гражданин Малик Файсал Акрам, бе убит. Драмата в Мароко обаче се разви тежко за жертвите. Според изявление на Главна дирекция за национална сигурност на Мароко (DGSN), нападателят е ранил смъртоносно френската туристка с брадва в близост до търговски обект в Тизнит, град на около 600 км южно от Рабат, след което е избягал в туристическия град Агадир, на около 80 км от мястото на първото престъпление.

В този град на мароканското атлантическо крйбрежие той е нападнал няколко души в кафене на крайбрежната алея на града и е ранил с нож белгийска гражданка, при което е бил задържан. Жертвата е била откарана в болница за лечение.

В съобщението на DGSN се посочва, че арестуваният в Агадир предполагаем нападател няма криминално досие, но миналата година се е лекувал един месец в психиатрична клиника в болница „Хасан Първи” в Тизнит. Задържан е под стража в рамките на разпореденото от Главната прокуратура разследване за разкриване на мотивите и обстоятелствата за тези деяния.

От друга страна, мароканската преса публикува снимки на предполагаемия нападател преди нападението и след ареста му, на които се вижда ясно, че външния му вид е типичен за членовете на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР