Погром над автомобилите на семейство, загубило детето си в катастрофа.

...
Погром над автомобилите на семейство, загубило детето си в катастрофа.
Коментари Харесай

След протест: Изпочупиха колите на семейство, загубило детето си в катастрофа

Погром над колите на семейство, изгубило детето си в злополука. Общо три коли на семейство Морунови са изпотрошени часове, откакто те стачкуваха против войната на пътя. Автомобилите са негодни за приложимост, а фамилията не разполага с пари за незабавен ремонт, оповестява БТВ.

„ В неделя вечерта в 23:50 ч. стопираха няколко коли и започнаха да се чуват удари по ламарина и стъкла. Дъщеря ми незабавно се обади на 112. Бяхме щерка ми, шурей ми и внук ми. Всички сме под доста огромен стрес, детето също доста се уплаши. Беше ни боязън да излезем “, споделя Тонка Стоянова, баба на Ангел Морунов, който умира при злополука и участник в митингите.

Оказва се, че причинителят е брат на водача, който е отговорен за злополуката, при която умира внукът на Тонка Стоянова Ангел Морунов. По думите ѝ похищението има връзка с това, че фамилията ѝ взе участие в митингите против войната на пътя.

Преди погрома над колите им обаче родственик на семейство Морунови е изпотрошил автомобила на другото семейство.

„ Около 23:40 ч. на 21 май получаваме сигнал от поданици на селото, че автомобилът му е развален пред дома му. На място е изпратен патрул. Впоследствие се получава втори сигнал от жителка на селото за въпросните коли, три на брой. Установени са три лица “, сподели гл. контрольор Бончо Бонев, шеф на РПУ – Свиленград.

След похищенията сред двете фамилии домът на Морунови е охраняван от полиция. Според органите на реда обаче напреженито е потушено. 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР