Погребението на вокалистката на рок групата The Cranberries Долорес О'Риърдън

...
Погребението на вокалистката на рок групата The Cranberries Долорес О'Риърдън
Коментари Харесай

Погребението на Долорес О'Риърдън ще е 23 януари в родното място в Ирландия


Погребението на вокалистката на рок групата The Cranberries Долорес О'Риърдън ще се извърши на 23 януари в Ирландия, заяви ирландската национална телевизия RTE. Според информацията Долорес О'Риърдън ще бъде заровена в родното й село Балибрикън в графство Лимерик, югозападна Ирландия. На траурната гала ще участват родственици и другари на певицата. Поклонението ще се състои в неделя в църквата „ Св. Йосиф “ в град Лимерик, в едноименното графство.

Долорес О’Риърдън умря ненадейно в Лондон на 46-годишна възраст. Тя е била в английската столица, с цел да прави записи, оповестиха от нейния екип.. По информация на тв канала "Скай нюз", тя е възнамерявала във вторник да записва нова версия на песента „ Зомби “, дружно с рок групата Bad Wolves.

Долорес О’Риърдън е вокалистка на известната ирландска група The Cranberries от 1990 година През 1994 групата записва парчето "Зомби", с което печели идната година премията MTV Europe Music Awards в категорията за „ най-хубава ария “. Долорес О'Риърдън стартира и солова кариера през 2007 година. The Cranberries се събраха още веднъж през 2009 година след шестгодишна пауза, а на 28 април 2017 година излезе най-новият им албум "Something Else". /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР