Погледнете всеки един кран и внимателно преценете от къде водата

...
Погледнете всеки един кран и внимателно преценете от къде водата
Коментари Харесай

Този бърз тест показва колко сте интелигентни: От кой кран ще потече водата най-бързо?

Погледнете всеки един кран и деликатно преценете от къде водата ще потече по-бързо!

Терминът “коефициент на интелигентност” е въведен в края на 19-ти век от френския психолог Алфред Бине. Неговата цел е да дефинира границите на психологичното развиване на индивида и да категоризира огромна част от популацията в сходство с посочените параметри.
Ако сте чели “Прекрасният нов свят” от Олдъс Хъксли, знаете, че по това време концепцията била много известна.
По скалата на Бине множеството хора имат IQ сред 85 и 114. Ако имате резултат по-долу от тези параметри, евентуално не мислите задоволително бързо. По-високите числа демонстрират еластичен разум. Гениите имат повече от 130 пункта.

Тест, че проверете равнището си на просветеност и деликатно помислите от кое кранче водата ще тече по-бързо!


Ако сте избрали кран номер 1
Може би не сте най-интелигентните в света, само че вашата просветеност е в границите на средностатистическия човек. Често намирате истински решения, само че се ограничавайте и не ги споделяйте с други хора, с цел да избегнете насмешки. Пробвайте и ще видите по какъв начин мозъкът ви ще стартира да дава повече и по-сложни хрумвания.

Ако сте избрали кран номер 2
Не се отличавате с високо равнище на умствено развиване, само че знаете по какъв начин да насочите интелекта си в нужната посока. Навсякъде към себе си виждате благоприятни условия и сте подготвени да преодолеете пречките, употребявайки както качествата на другите, по този начин и вашите лични.

Ако сте избрали номер 3
Вие явно мислите по автентичен метод. Вероятно близките нямат изключително почитание към вас, защото не могат да се оправят с вашия метод на мислене. Въпреки това, в случай че по-внимателно обяснявате своите цели и тактики на другите хора, интелекта и успеваемостта на напредък няма да лишават доста време.

Ако сте избрали номер 4
Вие на процедура сте талант – остава единствено да намерите верните хора и информация. Вместо да губите гения си в детайлите, се фокусирайте и накарайте мозъка си да работи за в действителност значими неща. Само по този начин ще разкриете цялостния си капацитет.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР