Погледнете внимателно това изображение. Първата дума, която видите, разкрива скритите

...
Погледнете внимателно това изображение. Първата дума, която видите, разкрива скритите
Коментари Харесай

Първата дума, която видите, разкрива скритите ви копнежи и страхове

Погледнете деликатно това изображение. Първата дума, която видите, разкрива скритите ви копнежи и страхове.

Рис. Всички ви мислят за мощна и самоуверена персона. Свикнали са да се опират на вас като на канара. Малцина обаче познават нежната ви и сензитивна душа. Страхувате се да не разочаровате другите, да не отговорите на упованията им. Копнеете за несъмнено рамо, на което да се опрете в сложен миг, само че рядко си го признавате.

Вода. Вие сте нужна и значима част от живота на своите близки. Нужни сте им като водата. Свикнали са да се обръщат към вас за решаването на всевъзможни проблеми. Имате отлични организационни качества. Преценявате трезво обстановката и нормално взимате вярно решение без страст. Страхувате се от неуспех. Копнеете всички да са добре и щастливи.

Гора. Вие сте непретенциозен и спокоен човек. Обичате да пътувате сами, да оставате уединено с мислите си. Трябва да знаете, че хората, които не се опасяват да остават уединено със себе си, са духовно извисени и постоянни. Може да се разчита на вас, тъй като сте обмислен и спокоен човек, вдъхвате почитание и хората ви имат вяра. Страхувате се от подправени думи, неистини, прекомерно доста вик и суетност. Копнеете за сродна душа.

Лисица. Вие сте привикнали да получавате това, което желаете. Знаете по какъв начин са преследвате задачите си и да се борите за тях. Не се отказвате елементарно. Вие сте същински войник. В очите на другите постоянно изглеждате прекомерно амбициозни и даже с прекомерно високо самочувствие, само че то е подплатено с действителни умения. Знаете цената си и изисквате почитание и самопризнание от близките. Страхувате се от некомпетентни хора с високо самочувствие. Копнеете за повече време не за отмора, а с цел да натрупате нови умения и познания. Вие сте работохолик и перфекционист.

Остров. Интровертен човек сте. Обичате тихата музика, страните от шумни компании. Твърде самокритични сте. Обикновено не сте удовлетворени от себе си, постоянно търсите виновността у себе си. Постоянно се подценявате. Спрете да го вършиме! Заслужавате повече. Награждавайте се за постигнатите триумфи. Вие сте доста по-добри и скъпи, в сравнение с си мислите. Не бъдете черноглед. Страхувате се от обществени изяви, от прекомерно внимание. Копнеете за поддръжка от правилни другари.

Дърво. Вие сте непрекъснат и постоянен човек. На вас може да се разчита. Най-много държите на фамилията. За вас домът е вашата цитадела. Държите да прекарвате пълноценно време със фамилията си. Знаете добре целите си. Оценявате, когато другите дават от времето си за вас. Цените непознатия труд и проявявате почитание към всяка специалност. Затова хората ви считат за широкоскроени, ведри персони, с които елементарно се поддържа връзка. Страхувате се, че ще останете сами и че времето лети прекомерно бързо, а не сте постигнали още съвсем нищо. Успокойте се – от време на време всичко най-хубаво се случва ненадейно и доста бързо.

Лято. Обичате да пътувате, да живеете с другите, да поддържате връзка, да се радостните, да празнувате тържеството на живота. Нямате навика да мислите много-много, когато би трябвало да се вземе решение. Действате по вътрешен глас и без да се натоварвате да премисляте възможните вероятни последствия. Това от време на време ви играе неприятна смешка, само че няма да се измененията. От друга страна, тъкмо това ваше качество ви оказва помощ да не се задълбавате в проблемите и да се радвате на живота в неговото разнообразие. Страхувате се от еднообразност, досада, еднообразие – това убива фантазиите ви. Копнеете за задоволително време, с цел да обиколите света.

Ров. Вие сте дълбока и неразгадаема персона. Хората ви считат за прикрити и потайни, само че в действителност не обичате празните приказки, предпочитате да се водят смислени и съответни диалози всъщност. Подбирате деликатно компанията си. Не обичате да си губите времето, да се шляете с познати, с цел да „ убиете време “. Всъщност доста добре цените времето и знаете, че това е най-ценното, което можете да дадете на някого. Верен другар сте и дребното хора, които сте позволили в живота си, са късметлии. Страхувате се от загубата на непосредствен човек. Копнеете за благополучие в простите неща.

Яре . Вие сте доброжелателен човек, обичате хората и сте огромен фен на животните. Убедени сте, че хората, които се грижат за домакински любим, са по-чувствителни, по-милосърдни и по-отговорни. Понякога ви мислят за наивни, тъй като имате навика да се доверявате прекомерно доста. Но това е по този начин, тъй като очаквате от другите това, което вие сте склонни да им дадете - другарство, удържана дума, помощ в сложни моменти. Копнеете да има повече положително на този свят и се страхувате да не загубите оптимизма си.

Цветелина Велчева ©

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР