Погледнете внимателно снимката и изберете маса, на която не бихте

...
Погледнете внимателно снимката и изберете маса, на която не бихте
Коментари Харесай

На коя маса не бихте седнали? Отговорът показва какво ви безпокои

Погледнете деликатно фотографията и изберете маса, на която не бихте седнали!

маса номер 1
В последно време стресът във взаимоотношенията е превзел живота ви. Просто не се интересувате от другите. Нуждаете се от известно време за размисъл. Вероятно нещо е предизвикало това възприятие и ще би трябвало да обсъдите това с съответния човек в живота си. Време е да му кажете, че ви е наранил!

маса номер 2
Опитвате се да дадете най-хубавото от себе си, само че в последно време смятате, че сте достигнали своя предел. Вие сте изтощени и мечтаете за уикенда. Без значение каква поддръжка получавате от други хора. Вие сте изтощени и имате потребност от отмора. Насладете се на обичаните неща в живота, с цел да можете да се преориентирате!

маса номер 3
Изглежда, че всичко ви тормози. Не сте отговорни за това. Просто розовите очила, които нормално носите са станали малко сиви. Вие сте песимистично настроени към обществото, в което се намирате. Вие се пробвате да подобрите света към вас. Понякога, когато се чувствате депресирани, вие сте разочаровани.

маса номер 4
Имате податливост да се сравнявате с другите, мислейки, че те са по-добри от вас. Престанете да мислите за себе си по този начин! Сега е времето за “самопомощ ”. Излезте с другари на обичаното си място или на кино. Наистина имате потребност от това.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР