Погледнете просто какви съоръжения, да не каже някой, че лесно

...
Погледнете просто какви съоръжения, да не каже някой, че лесно
Коментари Харесай

Борисов за АМ Хемус: Погледнете просто какви съоръжения, да не каже някой, че лесно се строи

" Погледнете просто какви уреди, да не каже някой, че елементарно се строи. Всичко това се издълбава, на други места се насипва, на трето - тунел или мост. Ето тука беше археология – археолозите си свършиха работата, идната част и то, дублирам, всичко това е в изискванията на пандемия, когато някои от нашите другари в другите страни са в цялостен локдаун, а ние на идващите генерации и туризма ще оставим виждате големи размери от работа. Снимайте - като тръгне автомагистралата, ще се не помни какъв брой мъчно е строена ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в следващото си живо включване през Facebook, до момента в който инспектираше с хеликоптер напредъка на Автомагистрала " Хемус ".
Случайно или не, Борисов се включи тъкмо до момента в който течеше консултацията на президента Румен Радев със здравния министър проф. Костадин Ангелов, с националния здравен контрольор доцент Ангел Кунчев и с медицински специалисти в условия на пандемия от ковид.
" Искам да знаят българите - нашите строители сега работят на международна класа, с цел да може по-късно да се минава за минути ", сподели още министър председателят. " Виждаш ли долу работните пчелички ", добави той по адрес на финансовия министър Кирил Ананиев. В отговор беше установено, че с подготвена Автомагистрала " Хемус " ще идваме с 2-2,5 часа по-бързо.
Припомняме, че в за настоящия мандат участва " ускорено доизграждане на Автомагистрала " Хемус ". А какъв брой близо е до осъществяване този приоритет до края на мандата на сегашните ръководещи, можете да видите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР