Поглед и към продажбите през интернет. Всяка година онлайн търговията

...
Поглед и към продажбите през интернет. Всяка година онлайн търговията
Коментари Харесай

Онлайн търговията у нас се покачва с около 30-35% всяка година

Поглед и към продажбите през интернет. Всяка година онлайн търговията у нас се повишава с към 30-35%. Какво е най-новото в световен пазар, оценен на пет трильона $ в международен мащаб.

Според най-новата наклонност родените след 2000-а постановат артикули онлайн със наличие в обществените мрежи, което основават сами.

„ Тук към момента виждам тази работа с инфлуенсъри, все още е добър метод, само че имам вяра, че това ще отстъпи на самото основаване на наличие от самите консуматори “, споделя Преслав Бобев, ръководител на Европейската асоциация на цифровите специалисти.

В бъдеще бутонът „ Купи “ с едно натискане, ще бъде общопризнат от множеството обществени мрежи, предвиждат специалистите. Както и че от ден на ден компании се стремят да приближат прекарването на потребителите в стандартните си магазини до това онлайн.
Според друга наклонност онлайн търговията реализира неподозирани обществени резултати, като повишение на доверието в публичния превоз, да вземем за пример.

„ Германия в железниците, в случай че човек направи през мобилното си устройство покупка за дреха или за каквото и да е, билетът му е безвъзмезден, до момента в който пътува във влака за работа. Това е мотивация за младежите. Билетът там е близо 3 евро “, изяснява още Преслав Бобев.

По-голяма част от пазаруващите в онлайн мрежата са дами, регистрира специалистът. Но младите и от двата пола доста се въздействат в избора си на артикули, доставени с превоз с невисок въглероден отпечатък и в еко опаковки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР