Поглъщането на шепа хапчета е ежедневен ритуал за много хора,

...
Поглъщането на шепа хапчета е ежедневен ритуал за много хора,
Коментари Харесай

Твърде много хапчета? Как да говорите с Вашия лекар за преразглеждане на това, което е необходимо

Поглъщането на шепа хапчета е всекидневен обред за доста хора, от млади възрастни, които се оправят с безпокойствие, до по-възрастни, ръководещи хронични болести. Като цяло 13% от хората в Съединени американски щати одобряват пет или повече медикаменти с рецепта. За тези на 65 и повече години този брой е 42%.

Ако приемате няколко медикаменти, рационално е да сте наясно с евентуалните проблеми. Едно хапче може да докара до непряк резултат, водещ до друго хапче и различен непряк резултат в това, което специалистите назовават ​​„ каскада от предписвания “.

Някои медикаменти могат да причинят щета, в случай че се одобряват с години. Други стопират да работят или взаимодействат неприятно с ново лекарство. Лекарство, което се понася добре първоначално, може да аргументи нежелани реакции по-късно, водещи до когнитивен спад и пострадвания от рухване.

„ Нашият метаболизъм се трансформира с напредването на възрастта “, сподели доктор Елизабет Бейлис, която учи депреписването в Kaiser Permanente's Институт за здравни проучвания в Аурора, Колорад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР