Поетапно в цялата област, служители и доброволци на БЧК-Варна започнаха

...
Поетапно в цялата област, служители и доброволци на БЧК-Варна започнаха
Коментари Харесай

Жители на Варна ще получат хранителни продукти от БЧК

Поетапно в цялата област, чиновници и доброволци на БЧК-Варна започнаха раздаването на хранителни артикули по Оперативна стратегия, съфинансирана от Фонда за европейско подкрепяне на найнуждаещи се лица.

Хранителните артикули ще се раздават до 12 ноември - в работните дни, от 08.30 до 12.30 часа, на следните адреси в град Варна: 

- р-н Аспарухово - ул. " Кишинев " 15 р-н Приморски - кв. Чайка, бл.67 р-н Младост и р-н Одесос

- ул. " Самарско знаме " 1 р-н Владислав Варненчик - помещение до кметството и в област Варна по прибавен график

Едночленните и двучленните фамилии ще получат хранителен пакет с общо тегло 17, 540 кг, а тричленните и по-големите фамилии - хранителен пакет тегло 27,690 кг.

Всеки пакет съдържа 15 типа хранителни артикули: брашно, захар, леща, спагети, лютеница, конфитюр, както и 9 типа консерви: зелен боб, зрял боб; домати, зелен грах; гювеч, говеждо месо; говежди кюфтета; пиле фрикасе и риба. Всеки правоимащ жител ще получава полагащите му се артикули против документ за идентичност и автограф.

Списъците на подлежащите на подкрепяне лица се изготвят и дават на БЧК от Агенцията за обществено подкрепяне, която е и Управляващ орган на Оперативната стратегия. Пакетите с храни са предопределени за лица и фамилии, подпомагани на разнообразни учредения от дирекциите „ Социално подкрепяне “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР