Поетапно отварят танцовите състави. Това стана ясно след среща в

...
Поетапно отварят танцовите състави. Това стана ясно след среща в
Коментари Харесай

Отварят салоните за танци с шлем, но Жулиета не може да е с маска

Поетапно отварят танцовите сформира. Това стана ясно след среща в Министерски съвет с министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев, министъра на културата Боил Банов, Христо Мутафчиев и представители на танцовите школи.

Състезателният темперамент за момента не се възвръща. Ползотворни диалози провели във ведомството.

Сега съгласно договарящите би трябвало да се върнат хората към концертите. В понеделник в 11.00 часа ще има още една среща с министъра на културата.

Препоръчва се шлем и ръкавици в танцовите школи. Още през днешния ден отварят съставите, които са подготвени.

През лятото посещаемостта понижава, само че в този момент бил интервалът съставите са стартират да се възвръщат. При Боил Банов ще се разиска в случай че на есен отново има пик какво да вършат танцовите сформира.

Има банкрутирали и затворени школи, стана ясно още след срещата. Над 30 000 са школите у нас.

Живеем в заплашителен парадокс, да ни позволяват да вкараме аудитория, сподели и артистът Христо Мутафчиев. Преговаря се в откритите пространства потенциалът на публиката да е до 50%, а в закритите до 30%.

До края на деня се чака заповед на министъра на опазването на здравето. По думите му за публиката може да се вземат ограничения. Не се знае обаче по какъв начин ще се опазят артистите на сцените.

Ромео и Жулиета не могат да играят с маски, сподели Мутафчиев. Трябва персонална отговорност на всеки актьор.

Всеки шеф на спектакъл ще преценява по какъв начин да работи. Ако репертоарът разрешава може да се отвори театърът щом излезе разрешението от министър Кирил Ананиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР