Поетапна рехабилитация на мрежата по проект на ЕНЕРГО-ПРО за обно-вяване

...
Поетапна рехабилитация на мрежата по проект на ЕНЕРГО-ПРО за обно-вяване
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО реализира проект за рехабилитация на електроразпределителната мрежа във Велико Търново

Поетапна рехабилитация на мрежата по план на ЕНЕРГО-ПРО за обно-вяване на електроразпределителните уреди се прави в област Велико Търново. Ремонтните действия включват съществена замяна на въздушни проводници в региона на селата Продановци и Плаково, както и ремонт на конзоли по електропроводите, захранващи селата Бяла река, Горско Косово, Горско Калугерово, Коевци, Красно градище и Росица.

Подмяната на въздушната мрежа и ремонтът на прилежащите съоръже-ния в посочените региони възлиза досега на стойност 35 000 лв.. Новите усукани проводници са с обща дължина 4000 метра. В резултат на рехабилитацията се покачва надеждността на електрозахранването на потребителите в тези обитаеми места. Един от обновените електропроводи свързва Водноелектрическа централа 1 Росица и подстанция Павликени. По него се придвижва огромно количество създадена електрическа енергия към подстанцията и е от основно значение за региона.

Паралелно с ремонтните действия по оборудванията експерти на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи работят по план за изнасяне на електромерни табла на границата на парцелите. Това ще улесни клиентите, защото няма да е належащо да обезпечават достъп на отчетниците до измервателните устройства.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР