Поемаме контрола върху златния гьол. Това обяви вътрешният министър Иван

...
Поемаме контрола върху златния гьол. Това обяви вътрешният министър Иван
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Поемаме контрола върху „златния гьол”

Поемаме контрола върху „ златния мочур ”. Това разгласи вътрешният министър Иван Демерджиев при инспекцията на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ”, заяви " Нова телевизия ".

„ Тук съм, с цел да извърша една задача, която президентът сложи на министрите от служебния кабинет още при конституирането на първите две служебни държавни управления през 2021 година, а точно да поемем контрола над границата. Милионите, които се изливат от по този начин наречения „ златен мочур ” в джобовете на хора с прякори, ще остават в българската страна и при българските жители ”, акцентира вицепремиерът.

По думите на вътрешния министър е необичайно по какъв начин от предходния кабинет не са съумели да се оправят с тази задача в случай, че основите са били сложени при предходните две служебни държавни управления. „ Втората задача, за която съм тук, е да се развие пункта. Трябва да се пусне трета лаборатория, която да обработва фриго товарите, идващи от Турция, и още една лаборатория на Лесово, която да има същата задача. Всички тези лаборатории ще се ръководят от страната и ще бъдат под нейния надзор ”, добави той./Факти.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР