Поел съм ангажимент към Бойко Борисов и колкото по-малко споменавам

...
Поел съм ангажимент към Бойко Борисов и колкото по-малко споменавам
Коментари Харесай

Цветанов: Колкото по-малко споменавам президента, толкова по-добре

Поел съм ангажимент към Бойко Борисов и колкото по-малко загатвам президента, толкоз по-добре . Това сподели на конференция ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, съобщи организация „ Фокус “.
„ Ние сме за институционално почитание на всяка институция, за съществено държание и оценка за институциите “, уточни той. „ Заявявам изрично, че терминът „ война “ и това, че „ когато желае да я търси, ще я получи “ - това не са изрази, изричани от ГЕРБ “, разяснява Цветан Цветанов.
„ В анкетна комисия за самолетите няма нищо, което да е обвързвано или да има предумисъл за офанзива против президентската институция “, изясни той. „ Няма да си позволим да приказваме за президентската институция. Независимо дали президента ни харесва или не, той е законно определеният президент на България “, съобщи Цветан Цветанов.
Искаме да обезвреждаме вероятната опорна точка на Българска социалистическа партия да ни вменяват виновност, да търсят нещо, което го няма “, разясни той. „ Призоваваме, умоляваме Българска социалистическа партия, когато вършат сходни конференции за схеми, да сезират институциите “, сподели още ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР