Поехме ангажимент да положим всички усилия за съставяне на редовно

...
Поехме ангажимент да положим всички усилия за съставяне на редовно
Коментари Харесай

Гаджев от ГЕРБ: Кабинетът Петков се събори сам

„ Поехме ангажимент да поставим всички старания за сформиране на постоянно държавно управление, тъй като е належащо за страната ”. Това съобщи Христо Гаджев от в студиото на „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

По думите му, в случай че тези старания бъдат саботирани от останалите партии, образуването на държавно управление ще се окаже невероятно.

Той уточни още, че ГЕРБ отказва да води разговори само с партия „ Възраждане ”.

„ Задачата, която ни сложиха гласоподавателите, не е лесна за нито една от партиите, които влязоха в Народното събрание. Но тук задачата на политиката е изкуството на вероятното - дали може да се реализира нещо, което да е стабилно ”, сподели още Гаджев.

„ Кабинетът „ Петков ” се събори самичък ”, разяснява той във връзка с политическата рецесия в страната. И добави, че вотът на съмнение не е по виновност на, защото от " Продължаваме Промяната " нямали нужната поддръжка в Народно събрание.

На въпрос ще поддържат ли поръчката на „ Демократична България ”, които по-рано оповестиха, че ще внесат предложение за въоръжаване на Украйна незабавно, откакто 48-ото Народно заседание започва работа, Гаджев съобщи, че от първи внесли подобен план за решение в предишния парламент и в този момент още веднъж ще го създадат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР