Подземният бос Красимир Каменов-Къро е замесен в опита за покушение

...
Подземният бос Красимир Каменов-Къро е замесен в опита за покушение
Коментари Харесай

Разследване на Lupa.bg: Къро подготвял атентата срещу Гешев?

Подземният необут Красимир Каменов-Къро е забъркан в опита за нападение против основния прокурор Иван Гешев, научи Lupa.bg от чудесно осведомени източници. Той е подготвял атентата, само че поръчителят е различен. За да не се стигне до индивида, който желае да сплаши или убие обвинител №1, е разстрелян търсения с алена бюлетина нарушител. 

Доказателство, че Къро има пръст в покушението против основния прокурор, дава и самата прокуратура. През март от държавното обвиняване оповестиха, че при обиски са били открити бележки и флашки със записи на телефонни диалози - общо 15 броя, в които вземат участие петима души. Според описанията на файловете един от участниците в тях е Красимир Каменов - Къро. В записите се загатват имена като " Цецо от Белград ", който плащал за американски лобисти; Бобока (верояно се засяга Пламен Бобоков - б.р.); приказва се и за 400 000 евро, с цел да бъде отхвърлен върховен чиновник на Министерство на вътрешните работи. Споменато е и името партия " Продължаваме промяната ", приказва се също за " Кирчо, Асенчо и " Кокорчо ". В част от записите се приказва, че Гешев е " пасажер ". Участниците разискват и визитата му в Съединени американски щати, като се загатва, че има организация той да бъде нападнат с компромати, с цел да бъде оставането му на поста невероятно. Казва се също, че " би трябвало да бъде приготвен доста добре ". 

Журналистът Димитър Стоянов, който Гешев нарочи, че е непосредствен до Къро, разгласява следния пост в обществените мрежи:

" Още преди 3 месеца беше ясно, че за Красимир Каменов - Къро има поръчка. Спрягаше се една съветска формация. Не е като да липсват мотиви за това ликвидиране. Вчера Каменов беше доста рисков източник на информация. С огромна доза сигурност ще ви кажа, че през днешния ден е погубен основен очевидец по следствие на задгранична пълномощия. И това няма да се размине току-тъй. Моята догадка е, че One coin продължава да е гибелен! "

 Очаквайте детайлности!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР