Подценяването на нюансите е доста опасно. В края на краищата

...
Подценяването на нюансите е доста опасно. В края на краищата
Коментари Харесай

12 трудни детайла, които ще направят вашия апартамент удобен и обмислен до най-малкия детайл

Подценяването на нюансите е много рисково. В края на краищата даже най-малките и на пръв взор незначителни неудобства, натрупващи се в огромни количества, към този момент могат да окажат много мощно влияние върху качеството на живот.

Вярваме, че това не трябва да се позволява в актуалния така и така изпълнен със стрес свят. Затова взехме решение да разберем какви дребни решения, внедрени в жилището в този момент, могат да спестят доста време и нерви в бъдеще.

12. Телевизионен фиксатор

Не всеки обича да окачва тв приемници на стената, тъй че от време на време те заемат почетно място на лавици или специфични шкафове.

За да избегнете непредвидени проблеми, по-добре е да закупите и инсталирате авансово най-простите скоби, които са прикрепени към стената зад тв приемника и го защищават от катурване.

11. Скрит

Стандартните первази са едни от най-досадните прахоуловители и все пак доста от нас не престават да ги инсталират по табиет. Освен това някои модели имат вградено LED осветяване, което осветява праха по пода и прави почистването още по-добро и елементарно.

10. Невидим сушилник

Сушилнята за облекла е наложителна, само че е досадно, че заема толкоз доста място и също по този начин изисква място за предпазване.

Например, малко тясно устройство, както на фотографията нагоре, е окачено на стената и по-късно, в случай че е належащо, панел с въжета се издърпва от него и се прикрепя към противоположната стена.

9. Широкоформатни плочки

Малките плочки не са доста положително решение заради няколко аргументи. Първо, изобилието от дребни елементи образно понижава пространството. И второ, това е извънредно непрактично. Големите плочки, в противен случай, усилват стаята.

8. Дълбока бърсалка за врата

Високи гумени стелки – може би не най-естетическият вид, само че сигурно най-практичният. От елементарните килими изсушеният пясък може елементарно да се популяризира по коридора.

При съществуването на дълбока гумена постеля, мръсотията, отстранена от подметката, попада в издатините и несъмнено не отива на никое място досега, в който решите да пометете или избършете пода.

7. Тоалетна седалка за бързо освобождение

Вероятно малко хора не се нервират, когато почистват общоприетите крепежни детайли от тоалетната седалка, които не ви разрешават елементарно да го изключите от водопровода.

Поради това би трябвало много да се потрудите и да се усъвършенствате, с цел да ги измиете и околното пространство. Така цялостното измиване на водопроводната апаратура става доста по-лесно.

6. Тъмни фуги

Бялата фугираща примес е най-популярната и множеството хора я избират по табиет, когато става въпрос за ремонт.

Ето за какво, в случай че размерът на стаята и вашият личен усет ви разрешават да дадете желание на тъмна фугираща примес, по-добре е да извършите това, с цел да се насладите на хубостта на стаята дълго време.

5. Гумени подложки за луфтове в плота

 Понякога при монтиране на печка или мивка остават празнини сред тях и плота. Изглежда, че това не е толкоз огромен проблем, само че когато си помислите какъв брой трохи и останки могат да попаднат там по време на готвене и какъв брой мъчно е да ги премахнете по-късно, към този момент не става за смях.

4. Скрит корниз

Стандартните отворени корнизи са също толкоз досадни прахоуловители, колкото и первазите. Но този проблем също е елементарно решен посредством инсталиране на корниз от прикрит вид.

Ако приказваме за елементарна замяна, тогава съвършен е корниз с плосък лейкопласт, прикрит зад декоративна лента или цокъл, които са по-лесни за заличаване от кол и куки.

3. Сгъваема кофа за разчистване

Разпределянето на място за такива неща е освен мъчно, само че и обидно – в последна сметка кофа на видно място скапва гледката, а в килера стои неловко и някак си основава неразбория.

За благополучие, в този момент е извънредно елементарно да се поправи това с помощта на сгъваемите кофи, които под формата на плоска „ дъска “ могат елементарно да бъдат прикрепени на всички места, без да навредят на реда и хубостта.

2. Корков компенсатор вместо прагове

Основният проблем на класическите интериорни прагове е, че те стърчат над равнището на пода и по някакъв метод събират прахуляк и дребни боклуци.

Поради това не е задоволително просто да ги почистите с парцал и би трябвало да ги почиствате настрана. Така че празнината на кръстовището ще бъде предпазена и прагът ще бъде равен.

1. Удобно разположение на държача за тоалетна хартия

Първоначално местоположението на държача може да наподобява като малко нещо. Ако тази алтернатива не е допустима, тогава би трябвало да помислите за стената начело (ако е наблизо) или даже за изравен немонтируем държач, който елементарно се мести из стаята.

Какви други нюанси в ремонта и интериора, които не са явни за множеството, бихте посъветвали да вземете поради, тъй че животът в къщата да е допустимо най-удобен?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР