Подстригването на косата променя енергията ви Трябва да пазите косата

...
Подстригването на косата променя енергията ви Трябва да пазите косата
Коментари Харесай

Подстригването на косата променя целия ви живот

Подстригването на косата трансформира силата ви

Трябва да пазите косата си. Тя пораства много постепенно. Освен това, тя има освен естетическа функционалност.

Космите са естествени антени на човешкото тяло. Те организират невидимата животворна мощ от пространството в тялото. Косата е свързващата връзка сред индивида и небето. Косата е източникът на нашата галактическа мощ.

Всяка една смяна обвързвана с косата ни може да промени в една или друга посока, освен външния ни тип, само че и целия ни живот.

За да не оплешивеете прибързано и да не загубите своята небесна мощ, спазвайте следните правила при подкастряне.

Правило първо:
Човекът, който ви подстригва, трансформира вашето биополе. Колкото по-възрастен е фризьорът, толкоз по-силно е въздействието му върху живота ви. Ако сте самостоятелен човек, изберете коафьор на вашата възраст или по-млад от вас.

Ако неприятният шанс ви преследва непрестанно, даже прическата да ви коства скъпо, изберете по-възрастен и прочут коафьор, животът ви ще се промени фрапантно.

Правило второ:
Не подстригвайте косата си сами. Колкото и да е мощен и волеви човек, за него е доста мъчно да поправя деформациите на личното си биополе, защото той ги прекроява с деформирана сила.

Правило трето:
Най-добре е да ви подстригва човек от същия пол. По време на подстригването се трансформират етерните, астралните и менталните биополета и вследствие на това елементарно се поддаваме на въздействието на другите.

Правило четвърто:
Ако желаете косата ви да пораства по-бързо след подкастряне, би трябвало да го извършите на пълнолуние.

Ако желаете да измененията живота си към по-добро би трябвало да отидете на коафьор на намаляваща луна. Но тогава косата ви ще пораства доста постепенно. На намаляваща луна също е добре да подстрижете косата си, в случай че желаете да забавите косопада и да укрепите корените на косата.

Правило пето:
Не бива да се подстригвате в избрани лунни дни (9, 15, 23 и 29 денспоред лунния календар), както и в дни на слънчево и лунно затъмнение, с цел да не се разболеете.

Правило шесто:
Понеделник е удобен ден за нова прическа. Ще се отървете от негативните страсти и нерешените проблеми, насъбрани в живота ви. Денят е подобаващ за боядисване на косата.

Вторник е подобаващ ден, в случай че нямате задоволително физическа мощ или воля, с цел да решите някакъв значим проблем, в случай че ви липсва интензивност или монотонността ви изтезава.

В сряда ще срещнете нови другари или ще подобрите взаимоотношенията си със старите, ще пътувате повече и ще подобрите връзката си с другите.

Вижте още: Кафе с мед и лимон – “напитка на дълголетието ”

Четвъртък способства за промени в връзките с другите, способства за известността на индивида, ще имате повече шанс и благоденствие. Петък е ден за женската хубост.

Когато посещавате коафьор в този ден от седмицата, вие не просто сменяте косата си, вие променяте външния си тип. Ето за какво, в случай че ви е прелестно по какъв начин изглеждате в този ден от седмицата, по-добре е да не подстригвате косата си.

Ако желаете да станете по-красиви, посетете фризьора в петък, когато Слънцето е в Козирог (24 декември – 22 януари) или Телец (22 април – 21 май).

Събота е добър ден за подкастряне. Косата заздравява в този ден.

В неделя е по-добре да не се подстригвате – може да отрежете шанса си. Този ден е добър единствено за хората с неприятен шанс – може би ориста ще се смили и след такава процедура ще се промени към по-добро.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР