Подстригване на косата Косата е това, което трябва да защитите.

...
Подстригване на косата Косата е това, което трябва да защитите.
Коментари Харесай

Подстригване на косата: ето защо трябва да бъдете много внимателни

Подстригване на косата

Косата е това, което би трябвало да отбраните. Тя пораства много постепенно. Освен това има освен естетическа функционалност.

Космите са естествени антени на човешкото тяло. Те организират невидимата живителна мощ от пространството в тялото. Има една легенда. Някога имало ореол към главата на човек. Това се вижда на иконите към главите на светците. Но нямал коса. Главата му била покрита с нещо като пух. Като този на главата на новородено бебе. Когато индивидът изпаднал в грях, лъчите на галактическата сила към главата му натежали и се трансформирали в коса. И това е свързващата връзка сред индивида и небето.

Косата е източникът на нашата галактическа мощ
Според преданието, в случай че нещо се случи с косата, това трансформира канала на невидимата река, която ни измива с биоенергетичните си талази. Следователно, всяко влияние върху косата може да промени в една или друга посока, освен външния ни тип, само че и целия ни живот.

За да не оплешивявате прибързано и да не загубите своята небесна половина под формата на Ангел Пазител, спазвайте ограничения за сигурност при подкастряне. Трябва ясно да знаете по кое време и за какво.

Правило първо:
Не можеш да повериш косата си на който и да е. Човекът, който ви подстригва, трансформира вашето биополе. Изберете освен съвременна прическа, само че и деятелен и радостен коафьор, тогава животът ви след прическата ще се промени към по-добро.

Колкото по-възрастен е фризьорът, толкоз по-силно е въздействието му върху живота ви. Ако сте самостоятелен човек, сте привикнали сами да решавате проблемите си и не ви харесва, когато нещо ви пречи да ги осъществите, изберете коафьор или човек на вашата възраст или по-млад от вас.

Когато по някаква причина все не ви върви, има смисъл да изберете доста добър и прочут коафьор, даже в случай че прическата, която направи, ще ви коства доста. Но откакто посетите фризьора, животът ви ще се промени фрапантно. И в случай че въпреки всичко вярно изчислите времето на визитата, то не просто ще се промени, само че ще се усъвършенства фрапантно.

Правило второ:
По-добре е да не се подстригвате сами. Това е “суеверие ”, макар че е доста мъчно човек да се излекува самичък. Колкото и да е мощен и волеви човек, за него е доста мъчно да поправя деформациите на личното си биополе, защото той ги прекроява с тази деформирана сила.

Правило трето:
Смята се, че е по-добре да ви подстригва човек от същия пол. По време на прическата вие променяте етерните, астралните и менталните биополета и вследствие на това елементарно се поддаваме на въздействието на другите.

Правило четвърто:
Ако желаете косата ви да пораства по-бързо след подкастряне, би трябвало да си извършите прическа на пълнолуние.

Ако желаете косата ви да промени нещо – да вземем за пример не сте щастливи, комплицирани сте – би трябвало да отидете при фризьора на намаляваща луна. Но след такава прическа косата ще пораства по-бавно. На намаляваща луна също е добре да подстрижете косата си, в случай че желаете да забавите косопада и да укрепите корените на косата.

Правило пето:
Не бива да се постригва в избрани лунни дни (9, 15, 23 и 29 дни съгласно лунния календар), както и в дни на слънчево и лунно затъмнение. След такива процедури можете да се разболеете.

Правило шесто:
Преди да си запишете час за коафьор, помислете по какъв начин желаете да измененията живота си.

Прическа в понеделник
Благоприятен ден. По това време можете да свалите огромен брой негативни страсти и нерешени проблеми, насъбрани в живота. Денят е подобаващ и за боядисване на косата.

Във вторник е по-добре да отидете на коафьор, в случай че нямате задоволително физическа мощ или воля, с цел да решите някакъв значим проблем, в случай че ви липсва интензивност или монотонността на живота ви изтезава.

В сряда си направете прическа, с цел да научите нещо ново или забавно, да срещнете нови другари или да си върнете старите, да увеличите броя на пътуванията и връзката в живота.

Четвъртък
Допринася за промени в връзките с другите, способства за известността на индивида, усилва шанса и благополучието му.

Петък е ден на женската хубост
Когато посещавате коафьор в този ден от седмицата, вие не просто сменяте косата си, вие променяте външния си тип. Ето за какво, в случай че ви е прелестно по какъв начин изглеждате в този ден от седмицата, по-добре е да не подстригвате косата си.

Ако желаете да станете по-красиви, посетете фризьора в петък, когато Слънцето е в Козирог (24 декември – 22 януари) или Телец (22 април – 21 май).

Събота е добър ден за подкастряне
Косата оздравява в този ден. Премахва част от кармичните задължения и грехове по рода ви.

Вижте още: Рецепта за остеопороза: средство за укрепване на костите

Неделя
По-добре е да не се подстригвате – можете да отрежете личната си орис или шанс. Този ден е добър единствено за тези с неприятен шанс – може би ориста ще се смили и след такава процедура всичко ще се промени към по-добро.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР