Подставени лица, които помагат на богати чужденци да използват фиктивни

...
Подставени лица, които помагат на богати чужденци да използват фиктивни
Коментари Харесай

Анонимни чужденци не могат да купуват имоти

Подставени лица, които оказват помощ на богати чужденци да употребяват фиктивни задгранични компании за укриване на информация за това, че имат първокласни парцели в Лондон, ще бъдат лишавани от независимост за период от две години и ще им бъде налагана неограничена санкция, заяви английското държавно управление.

Това значи, че за бизнесмени от Русия, Китай и страните от Близкия Изток, влагащи милиарди долари в парцели в английската столица и желаейки да купят всичко – от първокласни парцели до цели компании, ще им се наложи да излязат на ярко и да се откажат от анонимността. Анонсираните от Англия нови законопроекти ще задължат задграничните компании, притежатели на недвижими парцели на Острова или такива, които са в развой на придобиване на недвижимости, да оповестяват имената на крайните притежатели.

Част от английските законотворци приканват приема Тереза Мей да замрази частните активи на високопоставени лица, които са в обкръжението на съветския президент Владимир Путин в отговор на абсурда към отравянето в Англия на някогашния двоен сътрудник преди две седмици. „ Англия поема водещата роля в международната битка с корупцията, в това число битката с потреблението на фиктивни компании за пране на пари чрез покупката на първокласни недвижими парцели в Лондон”, оповестяват представители на Министерството на стопанската система на страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР