Подсигурете удобното си пътуване с този набор от три различни

...
Подсигурете удобното си пътуване с този набор от три различни
Коментари Харесай

TOMSHOO Luxury 3PCS Spinner Luggage Set – три практични куфара

Подсигурете комфортното си пътешестване с този набор от три разнообразни като размер куфара, с въртящи се колела, съвременни ключалки и телескопични дръжки

Изработени от първокачествен ABS+PC материал, куфарите съчетават мощ, разтегливост и лекост

Съвременният човек пътува от ден на ден – освен на отмора и екскурзия, само че и по служебни отговорности, защото доста от днешните специалности са свързани с непрекъснати командировки. Във всички тези случаи хората имат един непрекъснат сателит – куфарът, който би трябвало да е комфортен, сигурен и задоволително огромен, с цел да побере всички нужни движимости.

Модерен и удобен набор от три куфара, TOMSHOO Luxury 3PCS Spinner Luggage Set , се предлага на налична цена – единствено за $69,99 – от немски склад на световния онлайн магазин Tomtop . Изработени от първокачествен ABS+PC материал, куфарите съчетава мощ, разтегливост и лекост. Разполагат с пространно вътрешно пространство за предпазване на най-важните неща за пътешестване: облекла, обувки, чорапи, книги и така нататък

Вътрешното пространство е огромно, с ципове за другите отделения и компресионни ленти за облеклата

С отлични многопосочни въртящи се колела, комбинирани ключалки и телескопични горни дръжки, които се отварят с натискане на бутон, тези куфари ще ви обезпечат по-щастливо пътешестване, с помощта на удобството и сигурността. Вътрешното пространство е огромно, с ципове за другите отделения и компресионни ленти за облеклата.

TOMSHOO Luxury 3PCS Spinner Luggage Set се отличава с първокласно осъществяване и високо качество на материалите, от които са направени куфарите. Многопосочните колела могат да се завъртат на 360 градуса, като се плъзгат тихо по земята. Телескопичната горна ръкохватка е огромна и комфортна и се отваря с натискане на един стоманен бутон.

Трите куфара имат комфортни въртящи се колела, комбинирани ключалки и телескопични горни дръжки

Комплектът включва три куфара с височина надлежно 20, 24 и 28 инча, като най-малкият модел няма странична ръкохватка, до момента в който другите два разполагат с такава. Предвидени са два цветови разновидността – наследник и сив. Багажът ви ще бъде предпазен при преместване с тези куфари, с помощта на комбинираните ключалки.

TOMSHOO Luxury 3PCS Spinner Luggage Set , състоящ се от три куфара, е наличен за покупки от немския склад на Tomtop единствено за 69,99 , като цената за доставка до България е $8,06. Трите куфара имат размери 31x20x52 см за 20-инчовия, 38x22x61 см за 24-инчовия и 44x26x71 см за 28-инчовия и тежат надлежно 2,6 кг, 3,3 кг и 4,1 кг.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР