Подсигурени са доставките на нефт за България от Русия с

...
Подсигурени са доставките на нефт за България от Русия с
Коментари Харесай

Министър Събев: Подсигурени са доставките на нефт за България от Русия

Подсигурени са доставките на петрол за България от Русия с нужните кораби. България се употребява с изключение във връзка с енергийните доставки на енергоресурси от Руската федерация, които включват петрол и други първични материали, съобщи в ефира на Българска национална телевизия министърът на превоза Николай Събев.

По думите му за България е значимо да не бъдат спирани доставките на отработеното нуклеарно гориво.

" Не ни е боязън от предварителни избори. Нови избори могат да се случат след 4,3,2 години - няма значение, значимото е да си изпълняваме обещанията. Българите за първи път имат пред себе си една същинска коалиция - всяка една партиите има лично лице, ясна стратегия и правила. Коалиционното спразумение не е по този начин детайлно, както в Германия, много от нещата не са вписани, а някои от нещата, които са написани, имат потребност да бъдат преразгледани от съдружните сътрудници ", добави Николай Събев.

Според него " Продължаваме промяната " е същинска партия, като задачата е подреждането на страната. Николай Събев добави, че няма упоритости да ръководи партията и да застава на управителни позиции.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР