Подсъдимият за фалита на Корпоративна търговска банка Цветан Василев вече

...
Подсъдимият за фалита на Корпоративна търговска банка Цветан Василев вече
Коментари Харесай

Интерпол сне от издирване Цветан Василев

Подсъдимият за банкрута на Корпоративна комерсиална банка Цветан Василев към този момент не е търсен от Международната организация на престъпната полиция, удостовери за Българска телеграфна агенция неговият юрист Константин Симеонов, представен от БНР.

Василев е изискал да се преразгледа алената му бюлетина и това е довело до свалянето му от търсене. Преди 2 години бюлетината за търсене беше анулирана за брачната половинка и дъщерята на Василев.
 Сърбия няма да екстрадира Цветан Василев
Сърбия няма да екстрадира Цветан Василев

Решението е окончателно

Според юриста, делата против семейството остават на този стадий в прокуратурата, до момента в който не изтекат давностните им периоди, които не са дълги .

По думите на Симеонов, семейство Василеви се намират в Сърбия и към този момент може да напущат страната . Но поради Европейската заповед за арест, Василеви не могат да влизат в страните от Европейски Съюз.

Припомняме, " Корпоративна комерсиална банка " АД бе основана през 1994 година, разраснала се бързо в интервала 2007 - 2014 и банкрутирала на 6 ноември 2014 година със правосъдно решение на 22 април 2015 година

Банкерът ), на няколко пъти искаше да бъде разпитан посредством видеоконферентна връзка, тъй като се усеща заплашен, в случай че се върне в България.

Бившият основен прокурор бъде екстрадиран.

С разпореждане на Софийска градска прокуратура от 28 октомври 2016 година за повторно бе отхвърлена молбата за разпит посредством видеоконферентна връзка на Цветан Василев.

И през 2019 година, което се води против него, само че без да идва в България.

На 19 март 2020 година на Цветан Василев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР