Подсъдимият по делото Цветков“ не употребявал наркотици и водел здравословен

...
Подсъдимият по делото Цветков“ не употребявал наркотици и водел здравословен
Коментари Харесай

Делото „Цветков“: Подсъдимият не употребявал наркотици, пиел чай

Подсъдимият по делото „ Цветков “ не употребявал опиати и водел здравословен метод на живот, само че всяка вечер употребявал „ чай за утешение и паста “. Абсурдна беше категоричността Симона Цанкова, избраница на подсъдимия, която беше в колата по време на съдбовната злополука. В правосъдната зала не стана ясно обаче какви тъкмо са тези артикули.
В продължение на два часа Симона отговаряше на въпроси на двете страни и правосъдния състав. По думите ѝ тя не е видяла или усетила отклоняване на автомобила, в който са били те двамата, дружно с приятеля им Георги Иванов.

Цанкова сподели още, че не е усетила ускоряване на скоростта, с изключение на секунди, откакто чула зов от Георги, малко преди конфликта.

Тя изясни, че след злополуката единствено Кристиян е отишъл да помогне на журналиста, като събул едната си обувка и я поставил под главата му. Дал му вода и се опитал да му направи изкуствено дишане.

По думите на Симона Цанкова никой различен от очевидците не се е притекъл на помощ, а единствено са давали директиви. Младата жена удостовери показанията си по време на следствието, че Георги Иванов е избягал от мястото на престъплението, а тя е излязла от автомобила последна.

Стартът на делото за гибелта на журналиста Милен Цветков, който почина в злополука точно на Великден предходната година, беше даден през днешния ден.

Процесът против подсъдимия Кристиан Николов стартира всъщност, откакто на разпоредително съвещание през януари той изрази страдание. Тогава Николов не отхвърли и авторството на закононарушението.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР