Подробната инвестиционна програма за 2023 г. на ВиК ООД-Габрово бе

...
Подробната инвестиционна програма за 2023 г. на ВиК ООД-Габрово бе
Коментари Харесай

Област Габрово одобри инвестиционния план на водоснабдителното дружество

Подробната капиталова стратегия за 2023 година на " ВиК " ООД-Габрово бе утвърдена на изключително присъствено съвещание на Асоциация по ВиК с цялостно единогласие, оповестиха от Областна администрация.

" Присъстващите на съвещанието се сплотиха към нуждата от осъществяване на среща с присъединяване на представители на Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) и представители на общините, за намиране на съответни решения на проблемите в бранш ВиК за региона.

В хода на диалога кметове на Дряново и Трявна повдигнаха значимите въпроси за построяването на пречиствателни станции за обитаемоте места. Заедно с (управителя на " ВиК " - Габрово) инж. Владимир Василев  те разискаха опцията в някоя от идващите капиталови стратегии на " ВиК " ООД да бъде заложено проектирането на пречиствателни станции за отпадни води за тези градове като инвестиция в обществени ВиК активи ", оповестиха от администрацията. 

Асоциацията по ВиК се ръководи от Областния шеф на Габрово, Кристина Сидорова, вземат участие инж. Деян Дончев - зам.-кмет в Община Габрово, кметът на Дряново Трифон Панчев, кметът на Севлиево доктор Иван Иванов и кметът на Трявна Силвия Кръстева, Николай Колев - основен секретар на Асоциация по ВиК,  и инж. Владимир Василев - шеф на " ВиК " ООД, и Марияна Ризова- основен експерт в Областна администрация.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР