Подредбата на планетите има значение за нашите приятели. Може би

...
Подредбата на планетите има значение за нашите приятели. Може би
Коментари Харесай

3-те зодии, които ги очаква НОВО запознанство до края на месеца

Подредбата на планетите има значение за нашите другари. Може би сте забелязали, че от хората, с които поддържате връзка има зодии, които се повтарят и доминират и такива, които са същинска необичайност. Това е по този начин, тъй като звездите се притеглят на енергийно равнище.
Приятелския кръг от изключителна значимост за всеки. Приятелите ви споделят повече за вас самите в сравнение с си мислите. По хората от обкръжението ви може да се разбере какъв човек сте и вие.
Изненадващо ново запознанство чака някои от зодиите в хороскопа до края на месеца! Тези нови другари могат да бъдат същинско благосъстояние за някои от вас!

Дева
Попаднали сте в нова среда и към този момент сте срещнали доста забавни хора. Постоянно се сблъсквате с нови провокации и вълнуващи мигове, свързани с развиването на кариерата ви. В любовта всичко също е повече от съвършено. До края на този месец звездите са ви отредели нова страхотна изненада! Ново другарство ще се зароди! Този човек, който ще влезне в живота ви, може да промени светогледа ви вечно.
Стрелец
Плувате против течението още веднъж. Това е постоянно срещано за вашия знак. Търсите вариации на свободата и желаете да имате своето време и своята популярност. Съсредоточени сте върху себе си и сте не запомнили за най-близките си хора. Отделяйте повече време за приятелите си, тъй като около небрежните срещи с добре познатите лица, ще откриете нов човек, който ще се окаже извънредно значим за вас в бъдеще. Този човек ще донесе доста обич и съгласие във вашия свят. В околните седмици бъдете подготвени да приемете нови хора с разтворени прегръдки!
Риби
Преживявате сложен интервал. Чувствата ви се трансформират непрекъснато, а насладата и тъгата са на приливи и отливи. Направихте огромни стъпки в живота си, които ще окажат своето въздействие върху вас. Вече се чувствате по-свободни и олекотени. Тази смяна ще ви води в нова среда напълно скоро. Може би към този момент усещате приливите на забавни моменти. Очакват ви доста нови другари. Бъдете внимателни, тъй като не всички от тях са толкоз позитивно настроени, колкото си мислите.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР