Подразделение на китайските ракетни сили разкри недостатъци по време на

...
Подразделение на китайските ракетни сили разкри недостатъци по време на
Коментари Харесай

Китайските ракетни сили разкриват недостатъци

Подразделение на китайските ракетни сили разкри " дефекти " по време на полева оценка на обучение, заяви PLA Daily в петък в рядка рецензия, което допуска пропуски в бойната подготвеност на въоръжените сили, контролиращи стандартните и нуклеарните ракети.

Оценката на проблемите в образованието и подготовката на войските би трябвало да се прави " всеки ден и всеки месец ", с цел да се изчистят пречките и компликациите, заяви формалният вестник на китайската войска, цитирайки водач на Комунистическата партия на звено в Ракетните сили, който отиде на скорошно теренно изследване.

Бойната подготвеност на ракетните сили на Народната освободителна войска, стратегически клон на китайската войска, беше фокусирана неотдавна, откакто двамата му най-високопоставени водачи бяха ненадейно сменени в края на юли с командири, които не са от силите.

От август Ракетните сили са провели минимум две тренировки и учения, съгласно формалния им акаунт в Weibo, известна китайска обществена медия.

През годината досега членове на Комунистическата партия от Ракетните сили са посетили предните линии на тренировки и учения " неведнъж ", с цел да оценят бойната подготвеност на частта , съгласно PLA Daily.
 Китай стяга армията си за същинска война
Китай стяга армията си за същинска война

Разпореждане на Си Дзинпин

Специални групи от партийни членове не са съумели да отговорят на потребностите на войските, разпръснати на " хиляди километри ", оповестява вестникът, цитирайки един от проблемите.

Техният " дух " би трябвало да бъде концентриран , се споделя в него.

Вестникът цитира и липса на личен състав в избрана бригада.

При посещаване на войски, ситуирани в североизточната провинция Хейлундзян при започване на този месец, президентът Си Дзинпин, също и главнокомандващ на армията, възобнови апела си за по-висока бойна подготвеност , до момента в който се построяват нови качества.

Несигурността по отношение на водачеството не е била фокусирана само върху Ракетните сили.

В началото на септември министърът на защитата Ли Шанфу ненадейно се отдръпна от среща с виетнамски водачи на защитата, оповестиха преди този момент на Ройтерс чиновници, които са директно осведомени с въпроса, на фона на въпроси по отношение на отсъствието му от общественото пространство в продължение на седмици.

Министърът на защитата на Китай дава отговор основно за отбранителната дипломация и не командва бойни сили. От министерството му към момента не са коментирали отсъствието му.
 Китайският министър на защитата под домакински арест? Обновена
Китайският министър на защитата под домакински арест?

Той отсрочи среща с виетнамски военни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР