Подправките могат да превърнат храната в незабравим кулинарен шедьовър, но

...
Подправките могат да превърнат храната в незабравим кулинарен шедьовър, но
Коментари Харесай

Тези подправки са истинско съкровище! Дамите ще са най-доволни, защото ни помагат да отслабнем

Подправките могат да трансфорат храната в паметен кулинарен шедьовър, само че без да прибавят калории. Вижте подправките, които ни оказват помощ да отслабнем:

Канела

Канелата е ароматна фалшификация и мощен асистент в битката с килограмите. Тя ускорява метаболизма. Съдържа субстанции, които покачват секретирането на инсулин от клетките и надлежно способстват за усъвършенстван надзор над диабета. Съдържа също минерали и фибри

Може да се добави към кафето, чая, да се постави върху закуската от овесени ядки.

Кимион

Кимионът подкрепя обмяната на веществата в организма. Смята се, че кимионът ускорява имунната система и има антиалергични свойства. Богат източник е на витамини и антиоксиданти.
И това е забавно: Каква храна би трябвало да приемате, в случай че имате синузит? - четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to.

Естрагон

Естрагонът е потребен при храносмилателни проблеми, защото възстановява киселинността на стомашния сок. Билката възстановява апетита и спазмите в стомаха.

Мента

Ментата подтиква храносмилателните ензими, които оказват помощ за усвояването на питателните субстанции.

Кардамон

Кардамонът оказва помощ за изхвърляне на токсините от организма и по този начин спомага за бързото събаряне на килограми.

Босилек

Босилекът е една от най-популярните подправки и има многочислени лечебни свойства. Той е отличен източник на фибри. Има болкоуспокояващо и противовъзпалително деяние.


Източник: " Дарик "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР