Подполковник от НСО е ръководил бандата, която уби брокерката Станка

...
Подполковник от НСО е ръководил бандата, която уби брокерката Станка
Коментари Харесай

Подполковник от НСО бил шеф на бандата, убила Станка Марангозова

Подполковник от НСО е управлявал бандата, която умъртви брокерката Станка Марангозова през октомври м.г., разгласи представителят на основния прокурор Сийка Милева на брифинг в Съдебната палата. Той е задържан, както физическия палач и помагача.
Офицерът от НСО е приел поръчката от предприемач, който е имал дългогодишни и комплицирани финансови връзки с Марангозова. Поръчителят се търси с Интерпол, тъй като е избягал.

Служителят на НСО е охранявал всеобщи мероприятия и висши политици.

Експертиза на мобилния му телефон посочила, че е комуникирал интензивно с прокурори, съдии, някогашни министри и всички те са били от една масонска ложа. С тях обменял отчети, персонални документи на българи и чужденци, постановления на софийската районна прокуратура, преписки и досъдебни производства. Ще се проверява дали магистратите са забъркани в други закононарушения.

Станка Марангозова беше убита от моторист на 10 октомври м.г. Разследването посочило, че на колата й имало инсталирано проследяващо устройство, с цел да се изследва маршрута й. Същото е било открито и при обиск в парцел на офицера от НСО.

Той е разпределял дилемите сред останалите членове на бандата и е координирал дейностите им. Поръчителят е заречен огромна сума пари, а физическият причинител и помагачът му са разделили 50 хиляди лева

Моторът на килъра е платен по интернет, изменена е външността му. След убийството е изхвърлен в езеро до Чепинци. Вчера криминалистите го извадиха от водоема.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР