Подполковник Гари Лайк е заявил, че САЩ са по-бавни от

...
Подполковник Гари Лайк е заявил, че САЩ са по-бавни от
Коментари Харесай

Американски офицер обясни за важен пропуск в армията на САЩ

Подполковник Гари Лайк е декларирал, че Съединени американски щати са по-бавни от другите страни в усъвършенстването на методите си за РЕБ. Освен това развиването на РЕБ в американската войска даже не е в крайник с новите зараждащи проблеми в тази област. Като образец той показва обстоятелството, че американските войски не изключват мобилните си телефони, което разрешава с оптималната акуратност да дефинират координатите на тяхното местонахождение.

"Ако ме попитате дали сме подготвени да работим с електромагнитния набор, аз бих дал отговор „ не “, споделя Лайк.

Според него, американските военни не помнят авансово да отворят аварийните канали за връзка, ако главната връзка е заглушена. Подполковникът счита, че Русия и Китай несъмнено ще се възползват от тези пропуски.

Според него образованието на американските войски се усложнява условията на регулаторните органи, налагащи избрани ограничавания на устройствата на РЕБ във връзка с продължителността на работа и мощността на употребяваното съоръжение.

Подполковник Гари Лайк отбелязва също, че има обилни пропуски и в отношението към радиоелектронната битка. Обучението в тази област не се организира настрана, а просто се прибавя към общия курс. В същото време военните няма право да ползват изцяло методите, които желаят да тестват, тъй като това може да навреди на образователната стратегия.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР