Подписка от два блока спира изграждането на етажен паркинг на

...
Подписка от два блока спира изграждането на етажен паркинг на
Коментари Харесай

Бургазлии спряха строежа на етажен паркинг с подписка

Подписка от два блока стопира построяването на етажен паркинг на бул. " Демокрация ". Хората, живеещи към оферти терен, изрично обявиха нежеланието си да има такова оборудване до домовете им, оповестиха от общината в морския град.

Община Бургас от една година разпознава места, където е допустимо да се построят многоетажни паркинги и пита своите жители дали утвърждават тези местоположения, защото без тяхното единодушие сходни планове няма по какъв начин да се осъществят. Досега корав отвод срещнаха препоръчаните варианти на улица " Македония " в к-с " Възраждане " и при " Самуил " - " Фотев " - " Шейново " в ЦГЧ.

Потенциалният паркинг на " Демокрация ", върху терен пред постройка на Медицинския лицей, е третият план, който сигурно отпада от бюджета за новата година. Срещу него внесоха подписка жителите на бл. 164 и 71 в к-с " Братя Миладинови ".

" Предпоставките за ПТП ще се покачат неведнъж, изключително с деца, също по този начин шумът и замърсяването с изгорели газове от колите. От всичко това най-потърпевши ще сме ние, живущите към паркинга! ", аргументират се подписалите се във възражението бургазлии.

Проблемът с увеличаващия се брой коли в града ни е сериозен. Община Бургас ще продължи да търси разновидности за справяне с него в разговор с жителите. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР