Подписите са събрани и внесени, вотът на недоверие е внесен.

...
Подписите са събрани и внесени, вотът на недоверие е внесен.
Коментари Харесай

Костадинов обясни, че вотът на недоверие е внесен

Подписите са събрани и импортирани, вотът на съмнение е импортиран. Това съобщи ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов в " Още от деня ".

" Вотът на недовеие е поради това, че служебното държавно управление би трябвало да е равно отдалечено от всички политически сили, а то не е ", изясни Костадинов.

Лидерът на " Възраждане " сподели, че президентът играе ролята на един високоплатен нотаруис

" С последните ремонти, които трансформираха напълно статута на служебното държавно управление, имаме нова обстановка. Служебното държавно управление преди и служебното държавно управление в този момент са изцяло разнообразни. Преди служебното държавно управление се избира и назначава от президента, в този момент единствено се назначава. Избиране и назначение е едно, единствено назначение е друго. Президентът играе ролята на един високоплатен нотаруис ".

Според него това служебно държавно управление в този момент не се управлява от никого.

" Това държавно управление в този момент е неконтролирано от никого и е неносещо отговорност. Преди носеше пред президента. Затова внасяме избор на съмнение ", сподели Костадинов.

Костадинов съобщи, че ще поддържат настояването на ПП-ДБ за настояването оставката на Росен Желязков, в случай че те от своя страна поддържат вота на съмнение към Главчев.

" Трябва да сме кардинални, като желаят да смъкваме ГЕРБ, дано ги свалим напълно. Няма да подкрепим никой от препоръчаните служебни министър председатели ", разяснява Костадин Костадинов.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР