Подписан е договорът за доставка на Турция на още зенитно-ракетни

...
Подписан е договорът за доставка на Турция на още зенитно-ракетни
Коментари Харесай

Голяма новина от Русия: подписан е договор с Турция за доставка на още системи С-400

Подписан е договорът за доставка на Турция на още зенитно-ракетни комплекси С-400, като документът планува и локализиране на производството на обособените съставни елементи на системата. Това заяви Дмитрий Шугаев, началник на съветската Федерална работа за военно-техническо съдействие (ФСВТС), съобщи ТАСС, заяви Българска телеграфна агенция.

Бих желал да отбележа, че към този момент е подписан съответният контракт. Наред с другото, той планува локализиране на производството на обособените съставни елементи на системата, сподели Шугаев в отговор на въпрос за периодите за сключване на контракта за доставка на втората партида системи С-400 за Турция. Шугаев, който приказва по време на интернационалния конгрес " Армия-2022 ", добави, че сега се прави практическата реализация на контракта.

През 2017 година Русия и Турция подписаха контракта за доставки на системите С-400 на Анкара. Военно-техническото съдействие сред Москва и Анкара се развива в границите на споразуменията, без значение от политическата обстановка, сподели още Шугаев. Сложната политическа обстановка през тази година се отрази отрицателно на някои аспекти от съдействието на Русия с нейните сътрудници. Въпреки това военно-техническото съдействие с Турция се развива в сходство с договореностите, реализирани сред президентите на двете страни. Планираме да продължим да работим с нашите турски сътрудници по транспарантен и взаимноизгоден метод, сподели той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР