подписа пред очите ми всички необходими и задължителни декларации за

...
подписа пред очите ми всички необходими и задължителни декларации за
Коментари Харесай

Лекар от Пирогов: Пред собствените ми очи подписа абсолютно всичко

 подписа пред очите ми всички нужни и наложителни заявления за хоспитализация в болнично заведение. Това съобщи пред NOVA д-р Христина Каменова от " Пирогов ".

" беше изпратен от мен от началника на клиниката доцент Атанасов със своята брачна половинка да бъдат прегледани и той вероятно да бъде признат и приет в болница на легло във вътрешна клиника. Нетърпеливо изчакаха своето влизане. На пациента му беше направено ЕКГ, бяха му вези всички кръвни проучвания, беше изработен и скенер на бял дроб. След което пред моите очи той подписа всички нужни и наложителни заявления за хоспитализация в болнично заведение ", сподели тя.

" Нека потвърди по какъв метод различен е подписал личните му документи. Пред личните ми очи е подписал безусловно всичко ", добави Каменова.

" Дали пациентът ще остане на легло - това взема решение началникът на клиниката по отношение на всичко, което е правено. Те са решили, че може да бъде оставен на домакински престой. По негово предпочитание той не е останал да пролежава в болничното заведение за дните на хоспитализация ", изясни още тя.

И добави: " Подписал е всички документи за хоспитализация. Бил е склонен, минал е и през регистратурата, където е сканирана персоналната му карта и по-късно е преценено къде да се лекува ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР