Подпален автомобил е открит близо до село Мало Бучино. Полицията

...
Подпален автомобил е открит близо до село Мало Бучино. Полицията
Коментари Харесай

След инкасо обира в Благоевград: Подпален автомобил е открит близо до село Мало Бучино

Подпален автомобил е открит покрай село Мало Бучино. Полицията не изключва с опожарената кола да са се измъкнали нападателите от инкасо обира в Благоевград. А раненият при нападението охранител е с заплаха за живота, предава Нова ТВ.  

Колата е открита на пътя, който свързва селото със Суходол. Автомобилът е опожарен до степен, при която мъчно могат да се дефинират марката и моделът. Дали са оставени доказателства и отпечатъци ще стане ясно след разбор на огледа на криминалистите. В региона към момента има засилено полицейско наличие. 

Ако се окаже, че това е колата от обира в Благоевград, то това ще значи, че причинителите са се отдалечили на към 90 километра от мястото на грабежа. 

Раненият при нападението над инкасо автомобил в Благоевград охранител е с заплаха за живота. Той бе прострелян в слабините и незабавно бе настанен в реанимацията на благоевградската болница. Направена му бе интервенция, само че в следобедните часове в събота стана ясно, че положението му се е влошило и той бе превозен към Военномедицинска академия.

Властите към момента не събщават за серозен прогрес в следствието. Продължава да се очкава публично изказване от страна на прокуратурата. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР