Подозрителна близост помежду си показаха на церемонията по раздаването на

...
Подозрителна близост помежду си показаха на церемонията по раздаването на
Коментари Харесай

Михаела Филева има връзка с Максим Ешкенази? Вижте къде двамата демонстрираха близост

Подозрителна непосредственост между тях демонстрираха на церемонията по раздаването на премиите „ Икар “ хубавата Михаела Филева и чаровният диригент Максим Ешкенази, научи HotArena.

Те дойдоха дружно в Народния спектакъл , където беше събитието, и не се разделиха цяла вечер, видяха папараците на „ Уикенд ”.

Дали Михаела Филева е гадже на Максим Ешкенази? Това се питаха гостите на церемонията във вторник вечерта. За нея се знае, че имаше сериозна връзка с сътрудника си Павел , след което – епизод на няколко поредни раздели и събирания с него, до момента в който най-после дефинитивно скъсаха. После се заприказва, че хубавицата от Велико Търново е залюбила писателя Димитър Калбуров около общите им участия в „ Пощеска кутия за приказки “.

След обществената й поява в компанията на диригента обаче въпросът е дали сред тях има и нещо друго с изключение на нормално другарство. Знае се, че са се срещнали около участията на певицата в концертите на „ Фортисимо фамилия “, които Максим управлява. Изглежда, връзките им не са останил единствено на равнище сътрудници. Макар да не се прегръщаха и целуваха обществено, близостта им беше явна и даде мотив да се счита, че са в сантиментална връзка.

За персоналния живот на Максим Ешкенази се знае малко, защото той рядко го разяснява. Преди време обаче бе споделил, че има жена, с която се е срещнал в България, само че живеят дружно в Калифорния . Там била и щерка му, която е тийнейджърка. Самият диригент е трансферирал 40-те, само че се счита за един от най-добре изглеждащите мъже в своята специалност, тъй че не му липсва женско внимание. Преди няколко години той разгласи, че си търси жена, която може да мие чинии, защото във всичките му връзки домакинската работа се вършела от него самия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР