Подозираме, че всеки един от вас е бил поканен на

...
Подозираме, че всеки един от вас е бил поканен на
Коментари Харесай

Тънкостите на 24-часовия алкохолен маратон

Подозираме, че всеки един от вас е бил поканен на женитба в един или различен миг. Някои даже са имали нещастието да бъдат прокълнати и подмамени до олтара, където да подпишат окончателната смъртна присъда, написа Men.bg.

Добрите другари постоянно намират метод да предотвратят това тестване, но щом се стигне до последната фаза, тяхната единствена задача е да приготвят младоженеца за 24-часов алкохолен маратон, който следва.

Създаваме това управление за хората, които нямат самообладание да опитват с черния си дроб, желаят да пируват по този начин, като че ли няма да има на следващия ден и се молят на Дионисий да пощади главите им, когато махмурлукът стартира да се промъква.

Запознайте се с неписаните закони, дребните секрети и редица други детайлности, които биха могли да оказват помощ за построяването на здравия алкохолен организъм.

Имайки поради какъв брой тъкмо смятате да напомпате тялото си, предлагаме да изградите здрава алкохолна основа. За мнозина, това е най-щастливата част от сватбения маратон, тъй като значи, че ще би трябвало да се храните като гладиатор преди последната си борба в Колизеума. Не ви би трябвало първенец по готвене, единствено положителния остарял джънк с повече люто, мазно, сладко и каквото още може да се сетите.

Телешките огромни дюнери с люто вършат чудеса, айрянът ще помогне за преглъщане и да не забравяме, че мазните фалафели са царе за прекарването.

Големите мазни бургери и даже баничките ще слагат хубавичко основа. Изкушенията за бира може да са огромни, само че в този миг би трябвало да стискаш. Консумирай единствено вода с храната и изчакай най-малко 30-40 минути, с цел да провериш дали има още място. Ако се окаже, че можеш да поемеш някоя друга поничка, действай крепко!

Още по тематиката четете ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР