Подозираме, че и ти се вълнуваш всеки път, когато трябва

...
Подозираме, че и ти се вълнуваш всеки път, когато трябва
Коментари Харесай

Научи се да говориш с жените правилно

Подозираме, че и ти се вълнуваш всякога, когато би трябвало да заговориш непозната жена на празненство, среща, събитие или в Sin City. За последното не отговаряме, тъй като там можеш да приказваш единствено по няколко изпитани метода: с пари, със салфетки и с друсане (най-често на тялото). За всичко останало ще можеш да използваш този съвет, който работи задоволително възбуждащо върху интереса на средностатистическата жена, известна с съществуването на сиво вещество – при кифлите в никакъв случай не сработва. Мъжкият глас в действителност може да бъде положително оръжие, когато плочките към този момент са се трансформирали в чувалче с цимент, а бицепсите ти се поклащат ритмично, до момента в който отваряш една бира за следващата порция картофи. Спокойно, гласните струни в никакъв случай не изневеряват. Как да използваш мъжкия си глас по най-хубавия метод.

Никога не се оплаквай
Време е да събудиш мъжкото в себе си и да покажеш, че недоволствата са за дамите – те го вършат непрекъснато с лака за нокти, гадните колежки, бавния рейс, дребния член, огромния член и всички дружно (никога не са достатъчни). Истинският мъж не се оплаква, той единствено споделя, че има разюздан пояс и събира назад влачещите се черва. Бъди положителен и мощен, когато разговаряш с една жена, споделяй проблемите, само че го прави по този начин, че ампутацията да бъде като разходка за захарен памук.

Темпото и тоналността
Ако започнеш да приказваш като превъзбуден Busta Rhymes на къри фестивал, тогава предлагаме да намалиш темпото, а викането единствено може да покаже, че кариерното ти развиване е стигнало единствено до втора гега в овчарството. Говори постепенно, доста рядко срещаш жена, която да ти следи мисълта с мечтаната скорост, само че приказва и малко по-тихо. Не се притеснявай да го правиш в малко по-населени места, тъй като по този начин показваш, че си провиснал и убеден човек, който няма какво да потвърждава. Тихото говорене ще я накара да се наведе към теб и да усеща твоята непосредственост, а качеството на диалога, надяваме се в действителност да има такова, ще свърши останалата работа в твоя изгода. Бързо към аптеката за Michelin, или някоя друга гума!

Паразитните форми
Започваме с нали, значи, ами, крещя, такова, онакова и доста други. Гарнираш всичко това с спомагателните дълги гласни и получаваш средностатистически нърд, който има особени проблеми с връзката и се чуди дали би трябвало да го вдигне, когато стартира еротичния канал след 12 часа вечерта. Успокой се, отиди в банята пред огледалото и започни да ораторстваш, с цел да може да наблюдаваш себе си и да имаш убеденост, когато приказваш. Ще ти би трябвало малко повече усърдие, до момента в който оформиш словореда и спреш гейзера в устата си, само че всичко това си заслужава. Чети повече книги и най-добре е да ги четеш на глас – постепенно и изразително. По този метод ще имаш тренинг и ще се слушаш по какъв начин приказваш. Направи това и ще схванеш за какво Морган Фрийман постоянно чува „ Да! “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР