Подобряването на времето и атмосферните условия предполагат нова вълна от

...
Подобряването на времето и атмосферните условия предполагат нова вълна от
Коментари Харесай

ООН призовава Европа за солидарност в проблема с бежанците

Подобряването на времето и атмосферните условия допускат нова вълна от в Европа, осведоми " Евронюз ". Решителността на дейностите на Европейски Съюз „ ще бъде от решаващо значение при решаването на казуса “, съгласно Върховния комисар на Организация на обединените нации за бежанците Филипо Гранди.
След тридневно посещаване в Брюксел той изясни, че Европа би трябвало да удвои напъните си за даване на филантропична помощ на нуждаещите се. Но в столицата на общността не всички са съгласни. „ Трябва да сложим завършек на това двуличие “, споделя Жером Ривиер, френски евродепутат от групата за еднаквост и народна власт. " Европа има доста проблеми, с които да се оправи, изключително в този завършек на рецесията, породена от пандемията. И ние би трябвало да кажем доста общително на тези хора, че те не могат да влизат незаконно. И че в случай че го създадат, те няма да могат да открият себе си законно ".
 Die Zeit: Берлин търси метод да депортира сирийци, изгубили статута си на бежанци Die Zeit: Берлин търси метод да депортира сирийци, изгубили статута си на бежанци
Германското вътрешно министерство търси способи за депортиране на сирийски жители, които са изгубили бежанския си статут поради наруше...
Гранди също счита, че е нужна повече взаимност за систематизиране на бежанците на европейско равнище, изключително след идването на хиляди мигранти на италианския остров Лампедуза предишния уикенд.
Идея, която има поддръжка в Европейския парламент. „ Европейски Съюз би трябвало да покаже взаимност и да провежда разпределението на имигранти в цяла Европа “, изяснява Саскиа Брикмонт, белгийски евродепутат от групата на Зелените. „ Всички държави-членки би трябвало да изпълнят своята роля дейно, само че Европейски Съюз също би трябвало да финансира това систематизиране, а освен политики за връщане, нелегално извеждане и прекачване на отговорността на своите миграционни политики.
Последното предложение за миграция от Европейската комисия към момента чака съглашение. И обстановката изисква незабавно решение, защото рецесиите в Афганистан и Либия дават обещание да доведат повече бежанци, написа БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР